Acest site foloseste module cookie de functionalitate, continut, personalizare si analiza. Continuarea navigarii pe site inseamna acceptul dvs. cu privire la Politica de cookies
Chilli-con-carne á la SetSail
Chilli-con-carne á la SetSail
- Ceapa taiata mărunt intr-o cantitate generoasa in vasul de gătit
- se adauga ulei de floarea soarelui si sare
- Se călește până se înmoaie
- Se adaugă generos chimen (NU chimion) macinat. Suplimentar se poate adauga 1 linguriță/lingura de chimen semințe
- se adauga ardeiul iute taiat rondele subțiri sau dat la mașina de tocat/mixer si piper dupa gust
- se caleste totul până se inmoaie si ardeiul iute
- se adauga carnea tocata amestec 75% vită 25% porc
- se amesteca pana cand carnea nu mai este roșie deloc
- se adauga boia de ardei dulce/iute
- se poate turna un pahar mare de vin sec rosu/alb
- dupa câteva minute se adauga sosul de rosii pasate si cateva linguri de bulion
- se pot adauga cateva lingurițe de zahar/miere
- cand amestecul fierbe, dupa cateva minute, se adauga fasolea boabe "red kidney" din conservă
- se gustă de sare/iuteala
- se adauga "pișta" - borcan de pastă de ardei iute ungurească - dupa gust.
Este gata! Se pot pune lângă castraveti murați în oțet! Poftă bună!