BALCIK 100

Un nou program de specializare yachting:  Balcik100


BALCIK 100

 

"Pe Marea Neagra nu ai unde naviga!"

Gresit! Marea Neagra este o mare perfecta pentru a invata navigatia cu vele in cele mai diverse conditii, de la mare plata pana la furtuna puternica.

In cateva ore situatia se poate schimba radical ceea ce pune la incercare abilitatile ne navigator si asigura acumularea de experienta intensiv.

In plus, exista o destinatie perfecta pentru a acumula 100 de mile marine sub chila: BALCIK!

Cu 50 mile marine dus si 50 intors, cu o durata medie a drumului de 6-8 ore, ai timp suficient sa manevrezi velele si timona - chiar si spinnakerul.

Capul Kaliakra asigura o schimbare a directiei de drum, de la Nord-Sud, la Est-Vest ceea ce asigura modificarea alurii velelor cat si modificarea starii marii.

Odata ajunsi la destinatie Balcikul este un oras pitoresc cu peisaje si monumente istorice dar si cu restaurante si cluburi deosebite.

Plecarea spre Balcik si intoarcerea sunt tot atatea ocazii de a urmari si a efectua formalitatile de iesire/intrare in tara, experienta nepretuita pentru un viitor skipper.

Velierul Simina este o barca campioana a Romaniei multi ani la rand, un performance-cruiser, care asigura atat confortul la bord, inclusiv gatit/dormit etc, cat si sportivitatea la deplasare cu motorul sau velele.

Skipperul Adrian Bulf este instructor SetSail cu experienta, participant la regatte si chiar campion al Romaniei la clasa cruisere cu barca pe care a detinut-o inainte de Simina.

⛵️

Luand toate acestea in considerare, BALCIK100 este un program care se potriveste deopotriva proaspetilor absolventi SetSail - cu sau fara brevet - dar si prietenilor acestora.

Fiecare va avea ocazia sa manevreze ambarcatiunea cat timp doreste si in ce masura este disponibil. Adi Bulf este tot timpul prezent pentru a raspunde la intrebari legate de navigatie.

⛵️

SetSail NauticSchool recomanda programul BALCIK100.

Fair winds!

⛵️

Info:

Pret pentru 8 persoane: 150 eur/pers

Urmatoarele programari: 12-13 septembrie 2023

                                                    27-28 septembrie 2023