NUNTA PE VAL

O casatorie civila pe mare se oficiaza de catre comandantul navei, in afara apelor teritoriale ale Romaniei.


NUNTA PE VAL
 

www.dapemare.ro

Bine ati venit la bord!

Noi va invitam la bordul unui yacht cu vele sau cu motor in ziua casatoriei civile, cu familia si prietenii, pentru o experienta minunata care va dura cateva ore. Ne desprindem de mal dar nu inainte de o super sesiune foto pe barca. Petrecerea poate incepe si pozele cu siguranta vor continua. Va bucurati de soare, de mare, de navigatie. De multe ori, delfini se alatura alaiului de nunta.

Stiu ca suna ca in Calin (file din poveste) al lui Eminescu dar chiar asa si e. Nunta voastra va fi sigur una de poveste si de povestit. Navigam in larg unde vom incepe ceremonia. In mijlocul acestei atmosfere minunate veti spune DA pe Mare sau mai bine spus UN MARE DA. Si DA-ul vostru va avea longitudine si latitudine, sau cum ne place noua sa zicem: un DA cu longitudine si atitudine.

Un lucru este sigur: Acel punct in care ne vom afla si in care veti spune DA va fi UNIC. Niciun alt cuplu nu va mai spune DA in acelasi loc. Pe niciun alt certificat de casatorie nu vor mai aparea aceleasi coordonate.

Fiecare lucru minunat se naste intr-un punct. Punctul vostru de plecare va fi UNIC, special si inscris pe harta…un punct pe harta DOAR AL VOSTRU.

www.dapemare.ro