SetSail NauticSchool & Pikasea Sail

Sezonul 2023. Parteneriat oficial SetSail NauticSchool si Pikasea Sail.


SetSail NauticSchool & Pikasea Sail
Inceputul unui nou sezon de yachting este o ocazie de a planifica si proiecta un parcurs cat mai atractiv pentru viitorii skipperi ce vor urma cursurile SetSail si prezentii skipperi absolventi ai scolii de yachting SetSail NauticSchool. Ne dedicam toate eforturile pentru a imbunatati atat calitatea cursurilor, cati si a programelor de continuitate, atat ca instructaj cat si turistica, de petrecere a timpului cu familia si prietenii pe apa. Si daca zona de instructaj o acoperim cu expeditii scoala de pregatire a skipperilor sau expeditii "SetSail Fleets" de descoperire si explorare a noi rute de sailing, aria turistica o incredintam cu incredere absolvetilor si partenerilor nostri care si-au dedicat activitatea in acest scop.
 
De această dată, vrem să vă spunem povestea Pikasea Sail. Demersul acesta îl urmărim cu maximă atenție an de an, încă de la începuturile sale, din 2017. Chiar de la primele întâlniri ale produselor noastre, am simțit că împărtășim o viziune comună, din punct de vedere calitativ și o orientare constantă spre profesionalism și client. Am participat împreună la numeroase inițiative și proiecte, și de fiecare dată răspunsul eforturilor noastre a fost doar creșterea gradului de satisfacție al prietenilor și clienților noștri, idee dusă obsesiv până la capăt prin șlefuiri succesive, fără nici un fel de compromis.
 
Pikasea Sail, după cum poate mulți dintre voi știți deja, este unul dintre organizatorii și dezvoltatorii cei mai relevanți de pe piața românească, ai vacanțelor pe mare și nu numai. În fiecare an și-au perfecționat calitatea produselor, reușind să creeze astfel un nou concept de vacanță ideală, un mix foarte echilibrat de distracție, relaxare, de explorare culinară și culturală, îmbinate perfect și armonios pe platforma libertății absolute, dată de ambarcațiuni. 
 
Pikasea Sail a devenit un concept matur, profesionist și certificat, care a demonstrat prin perseverență și evoluția sa continuă, că are ca scop principal dezvoltarea și creșterea gradului de satisfacție al comunității sale, în acord cu provocările ultimilor ani. Iată de ce, suntem în măsură să vă anunțăm cu multă bucurie Pikasea Sail devine oficial partener SetSail NauticSchool.
 
Recomandăm cu încredere și pe această cale produsele și vacanțele gândite de ei, pe care le puteți consulta cu maximă ușurință pe siteul lor, www.pikasea.ro.  
 
 
 
Mergeți în vacanță! Credeți-ne, este fabuloasă!