Instructori

Navigatori cu experienta

Instructorii scolii sunt navigatori cu experienta atat pe ambarcatiuni cu vele si motor de agrement, cat si pe nave mari comerciale.

Oleg Margina

Instructor cursuri

Experienta profesionala

Oleg a avut mereu o iubire puternica pentru mare. Aceasta pasiune izvoraste inca din copilaria lui, in care marea ii inspira o nemarginita fascinatie si curiozitate.

Astfel, la 10 ani s-a apucat de navomodelism in orasul natal. Aceasta pasiune si dedicatie i-au adus locul III la veliere clasa M la campionatul national in anul 1986. In 1988 a devenit campion national.

Dupa studii si o cariera in companii multinationale, s-a reintors la pasiunea pentru mare. In 2013 a absolvit cursurile de clasa C, D si S dupa care a inceput sa participe activ in regatte nationale si internationale. A devenit skipper de charter si a inceput sa predea ca instructor in Scoala de Navigatie SetSail.

In 2017 a obtinut categoria A. In acest an a inceput sa lucreze intens in promovarea yachtingului in Republica Moldova. In 2018 in Chisinau a avut loc primul curs teoretic organizat de Scoala de Navigatie SetSail.
 
La aniversarea de 10 ani a scolii SetSail a fost premiat pentru cea mai buna evolutie a unui instructor. Are talentul de a preda RND fara sa plictiseasca auditoriul.
 
Dorinta lui Oleg este unirea comunitatilor de sailori din Romania si Republica Moldova, cat si dezvoltarea sailingului sportiv in cadrul generatiilor tinere si cultivarea acestei pasiuni in copiii si tineretul din Republica Moldova.
 

Vezi CURRICULUM VITAE

Materii predate