SAILING LA MAREA NEAGRA

Iti place sailingul atat de mult? Intra in comunitatea BLACK SEA SKIPPERS CLUB. Skipperii de la Marea Neagra sunt foarte respectati peste tot in lume. Marea Neagra are renumele de a fi o mare dificila, iar cei care navigheaza pe ea, skipperi iscusiti.  


 

Nimeni nu detine arta de a naviga in mod absolut. Tot timpul este ceva de invatat, iar skipperii au nevoie de un bagaj de cunostinte si experienta vast. Marea Neagra iti ofera mediul ideal de perfectionare a stilului tau de sailing. Nu-ti ramane decat sa te inscri in comunitatea noastra BLACK SEA SKIPPERS CLUB si beneficiezi de programe pentru a acumula mile sub chila si cunostinte solide:

Un program conceput special pentru alumni SetSail, ce au calitatea de membru SetSail Skippers Club, de a naviga împreuna cu familia, prietenii sau colegii de curs o jumatate de zi cu doar 99 ron/pers.

Citeste mai mult ...

Expeditia noastra nautica clasica, de 100 mile marine dus-intors - Limanu - Balcik - Limanu. 2-3 zile.

Citeste mai mult ...

Varna, Balcik, Albena, Dinevi, Nessebar, Burgas, Sozopol sau Tzarevo sunt tot atatea porturi de agrement ofertante. O expeditie de 6-7 zile cu yachtul permite vizitarea multora dintre ele si a statiunilor alaturate.

Citeste mai mult ...