PRIMUL PAS - CURSURI C/D/S

Se spune ca orice calatorie, chiar si de 1000 mile, incepe cu primul pas. Exploreaza toate cursurile SetSail de nivel incepator. 

Aici incepe calatoria ta, Skipper. Stai linistit, nu trebuie sa ai nici o experienta prealabila. Primul tau pas poate fi de la zero. Este suficient sa iti placa marea. Si libertatea.

Welcome aboard!


In calatoria ta de a deveni skipper competent primul pas este un curs de nivel incepator, respectiv categoriile C/D/S. Fara a fi nevoie de o experienta anterioara, pornim de la zero, cu notiunile marinaresti, discutam despre principiile care stau la baza navigatiei si vei face primele iesiri pe mare cu velierele sau motorboat-urile noastre.  

       Ce reprezinta fiecare litera: 
              D - ape interioare
              C - costier maritim 6 mile marine 
              Motor - manevra navei cu motor 
              S - sailing (navigatie cu vele)
              
B - maritim pana la 24 mile marine 
            A
 - navigatie all zone 

Exploreaza prima insula, poarta de intrare: CURSUL C+D/S. Este un curs de initiere in care pornesti de la cunoasterea termenilor marinaresti si vei ajuge sa conduci ambarcatiuni cu motor si cu vele. Vei putea obtine brevetul de skipper categoriile D(ape interioare, Dunare, Delta) si C (maritim costier 6 mile marine in larg) cu S (specializare sailing - nave cu vele).

Pachetul complet - ape interioare + zona maritima costier 6 mile marine, ambarcatiuni cu MOTOR si cu VELE.

LOCATIE CURS: BUCURESTI, DURATA: 4 saptamani, L-J, 18.00-21.00 COST: 500 eur + TVA 

Citeste mai mult ...

Cursurile intensive categoria C+D/S sunt adresate in special persoanelor din afara Bucurestiului precum si persoanelor cu program foarte incarcat in timpul anului. Cursurile intensive se organizeaza pe litoral, la Mangalia sau Limanu, pe o perioada de 4 zile. 

LOCATIE CURS: LIMANU, MANGALIA   DURATA: 4 zile  COST: 500 eur + TVA 

Citeste mai mult ...

Pasionat de pescuit, Delta si Dunare? Cursul clasa D este pentru tine. Vei putea conduce ambarcatiuni cu motor max 24 m lungime, fara limita de putere a motorului. Nu vei mai depinde de locuitorii deltei sa te duca la locul perfect de pescuit.

LOCATIE CURS: SNAGOV, DURATA: 2 ZILE, COST: 180 eur + TVA 

Citeste mai mult ...

Te atrage marea. In Grecia vrei sa te urci la timona unei salupe si sa vizitezi golfurile si plajele izolate. Clasa C este pentru tine. Vei putea conduce oriunde in lume ambarcatiuni cu motor max 24 m, fara limita a puterii motorului, costier, la maxim 6 mile marine (~10 km) de mal.

LOCATIE CURS: SNAGOV, DURATA: 2 ZILE, COST: 180 eur + TVA 

Citeste mai mult ...

Iti place la fel de mult Dunarea, Delta sau marea? Nici o problema, iti poti obtine brevetul de conducator de ambarcatiuni cu MOTOR atat pentru ape interioare cat si pentru zona maritima. Clasa C+D

LOCATIE CURS: SNAGOV, DURATA: 2 ZILE, COST: 270 eur + TVA 

Citeste mai mult ...

Ai brevet C si/sau D. Ai condus ambarcatiuni cu motor, iar acum doresti sa navighezi si cu vele.

Sau nu ai brevet dar doresti sa capeti abilitatile unui membru de echipaj competent. 

COST SPECIALIZARE S (sailing): 300 eur + TVA

Citeste mai mult ...

Cursurile SetSail au o componenta importanta de teorie. Instructorii nostri sunt skipperi competenti care asezoneaza pachetul esential de cunostinte cu exemple si povesti din experienta proprie.  

Citeste mai mult ...

Scoala de navigatie SetSail pune experienta practica pe primul loc: doua sesiuni de practica pe Marea Neagra: o sesiune offshore de 24 de ore, zi si noapte, o adevarata expeditie nautica. Se fac carturi, se serveste masa si se doarme la bordul yachtului.

Citeste mai mult ...

In urma feed-back-urilor primite de la cursanti, am stabilit o sesiune intensiva de manevre de acostare si plecare de la mal. Timp de 2 zile, in intervalul 10.00 - 13.00, 15.00 - 18.00, se exerseaza intensiv manevrele de port.

Citeste mai mult ...