NEXT STEP

Ahoy, Skipper! Ai urmat cursurile de yachting SetSail si ai participat la expeditiile scoala. Ai obtinut chiar si brevetul de skipper. Felicitari! Dar poate cel mai important este ti-ai facut din navigatie pasiunea preferata.

Este timpul pentru a decoperi urmatoarea insula.


Brevetul de radio este obligatoriu pentru un skipper care doreste sa efectueze formalitatile de trecere ale frontierei, precum si la inchirierea barcilor in Grecia/Croatia/Italia etc. Notiunile de RADIO GMDSS/LRC sunt necesare si pentru comunicatiile cu autoritatile, marinele, yachturile din cadrul flotelor SetSail sau nave maritime intalnite pe traseu in Grecia, Croatia etc..

Este momentul sa inchiriezi propria ambarcatiune ca "barca prietena" in cadrul expeditiilor SetSail - un program fleet training ce te ajuta sa capeti incredere in competentele tale de skipper in siguranta unei flote organizate. 

Ai posibilitatea sa descoperi si particularitatile unui catamaran fata de monococa sau sa experimentezi module personalizate pentru preferintele tale - Traning of Skippers. 

Impreuna cu Brevetul C+D/M(S), certificatul de utilizator statie radio GMDSS/LRC alcatuieste setul complet. La trecerea frontierei romanesti si in unele tari europene acest certificat radio este cerut obligatoriu.

Pret: 200 eur + TVA (pentru cursantii SetSail 160 eur + TVA)

Citeste mai mult ...

Ai fost deja in Cyclades si este momentul sa iti asumi comanda velierului. Pentru o tranzitie mai usoara iti propunem sa participi in expeditia Cyclades pe o "barca prietena". Avantajul de a face parte din flota SetSail se va vedea imediat la formalitatile de preluare a ambarcatiunii, plecarile din marina sau acostarile la destinatie. Toti colegii tai skipperi sunt acolo unde ai nevoie de ei. 

Citeste mai mult ...

Catamaranul de croaziera a capatat o popularitate uriasa in ultimul timp. Este de departe cea mai potrivita ambarcatiune pentru vacantele cu familia si prietenii. Invata si tu sa navighezi cu un catamaran.

Citeste mai mult ...

Program de specializare SKIPPERI

Citeste mai mult ...