EXPEDITII SCOALA & REGATTE

Felicitari ai absolvit scoala SetSail! De acum este timpul sa-ti construiesti experienta pe mare: Mile marine sub chila! Avem cateva programe de continuitate concepute special pentru tine:


Expeditiile SetSail sunt o ocazie de a aplica tot ceea ce s-a studiat la scoala in conditii realistice. O saptamana de navigatie in insulele grecesti - Cylcades si Saronice - in care participantii se implica in predarea-primirea velierului, aprovizionare, prognoza meteo, stabilire traseu, ridicare vele, destinatia pentru ziua curenta. In fiecare zi este desemnat un skipper diferit, iar ceilalti formeaza echipajul. Instructorii SetSail sunt prezenti pentru a explica sau asista la manevre. [pret 650 euro/pers]

Regattele sunt competitii cu yachturi. Aplici ce ai invatat la scoala contra cronometru, cu o doza buna de adrenalina la bord. Dupa un sezon de regatte deprinzi navigatia in conditii mult mai solicitante decat simpla navigatie de placere. SetSail a initiat programul SetSail Yachting Teams care permite inscrierea la un sezon intreg de regatte [pret 1000-1200 euro/sezon] sau la regatte individuale (un weekend) [pret 150 euro/regatta].

Expediție școală - o săptămână cu yachturile in insulele grecești.

Citeste mai mult ...

WinterSailing pe marea Adriatica. Vizitam Venetia cu velierele in timpul carnavalului. Vom traversa marea Adriatica din Slovenia in Italia si le vom acosta chiar langa piata San Marco.

Citeste mai mult ...

SetSail va invita sa luati parte la toate regattele organizate in Romania in sezonul de yachting - 2 campionate - Romania Cup (6 events) + Campionatul National de Yachting Offshore (2 events), 8 competitii, 8 weekenduri pline de adrenalina, sailing si voie buna. COST: [1.000 eur/sezon/loc pe cruiser], [1.200 euro/sezon/loc pe racer], [150 eur/regatta/pers]

Citeste mai mult ...

Istoric, marea a creeat legaturi interumane puternice, prietenii si echipaje unite, succesul in imblanzirea fortelor naturii si utilizarea lor in scop personal trezind sentimente nebanuite de incredere, unitate si comunicare.

Ne propunem sa imbunatatim rezultatele unei echipe, folosind cunostinte si aptitudini necesare in navigatia maritima.

Citeste mai mult ...