SetSail Experience

SetSail NauticSchool lanseaza la inceputul anului 2020 un program dedicat absolvenților școlii noastre care își doresc mai mult - mai multă informație, mai multă navigație, mai multă experiență. 


Programul Set Sail Experience isi propune sa extinda orizonturile teoretice si practice ale cursantilor SetSail dincolo de limitarile de timp si programa ale cursurilor standard. 

Astfel programul urmeaza sa cuprinda o serie de workshopuri tematice in Bucuresti (in numar de 6-8 pe an) prin care sa atingem subiecte practice privind navigatia cu vele, pe care timpul nu ne permite sa le abordam in timpul cursurilor teoretice. Taxa de participare la un workshop - 120 ron (incude TVA) si gratis pentru membrii SetSail Experience.

De asemenea pe perioada sezonului festival vom organiza evenimente de sailing si petreceri la baza noastra din Limanu. Costul de participare va fi anuntat per eveniment iar membrii SetSail Experience vor avea reduceri. 

Alumni SetSail care doresc sa participe constant la programul SetSail Experience pot solicita un card Skipper Pass prin email la office@setsail.ro.
 

Cardul SetSail Experience Skipper Pass va da invitatie implicita la toate aceste evenimente precum si gratuitati sau reduceri importante.

La achizitionarea cardului - la pretul de 250 euro + TVA  - se vor primi si 2 cupoane x 50 euro pentru a fi folosite in cadrul a 2 programe de continuitate SetSail - ex. Expeditia Cyclades, Catamaran Training etc.