Motto: Keep on Sailing!

Bine ai venit la bord! Scoala de navigaitie SetSail te invata cum sa it dezvoltati abilitatea si increderea pana la un nivel la care vei putea sa iti indeplinesti aspiratiile "marine".


Expeditii scoala
Absolventi
Activitate curenta
Program reduceri

De ce Setsail?

 

Este cea mai bine cotata scoala de navigatie din Romania, avand cel mai mare numar de absolventi si cea mai mare si moderna flota de veliere din Romania.
 

Instructorii cu multa experienta in domeniul predat, dar si yachtmeni pasionati (adevrati lupi de mare), transforma orele de curs in experiente captivante si de neuitat.

Fie ca abia ai luat contact cu lumea navigatiei sau ca deja esti familiar cu aceasta, Scoala de navigatie SetSail te invata cum sa iti dezvolti abilitatile si increderea pana la un nivel la care vei putea sa iti implinesti aspiratiile "marine".

Daca esti absolut novice in lumea nautica, daca deja cunosti teoria de acasa sau daca ai experienta pe mare, cu noi vei putea  sa iti pui in practica cunostintele si sa stapanesti arta navigatiei pentru a deveni un Skipper de incredere.

Este cea mai bine cotata scoala de navigatie din Romania, avand cel mai mare numar de absolventi,  si cea mai mare si moderna flota de veliere din Romania.

Instructorii sunt sailori pasionati, cu multa experienta teoretica si practica in domeniul predat.

Cursurile teoretice se desfasoara in Bucuresti, str. Virgiliu nr.15, et.3, sector 1.

Programul cursurilor este special creat pentru oameni activi. Cursurile se desfasoara timp de 4 saptamani, de luni pana joi, de la 18.00 la 21.00 si cuprind atat materia de examen, cat si multe alte informatii vitale necesare navigatiei in siguranta.

 

Echipa SetSail:

  CEO SetSail
 Corina Cobianu Drugan a studiat Relatii Publice si Comunicare la Universitatea Bucuresti. Din anul 2009 este membru fondator si Director al Scolii SetSail. A facut inot de performanta, a fost model de top si apoi a lucrat in publicitate. Dar atractia yachting-ului  a fost mai puternica, in prezent participa la toate regatele din Romania si este dedicata 100% scolii de navigatie. 
 

 Coordonator Programe
 Paula Drugan a schimbat aripile, renuntand la jobul de stewardesa, pe vele. S-a alaturat scolii SetSail in anul 2014 implicandu-se tot mai mult in organizarea si coordonarea progamelor scolii. Pana in prezent activitatea scolii s-a diversificat substantial agenda sezoanelor fiind plina inca din anul precedent. 
 

 

Instructor Practica     

Sorin Drugan este unul dintre navigatorii cei mai experimentati din Romania, cu peste 30 de ani de navigatie pe mari si oceane. Din anul 2009 este membru fondator responsabil cu Programul de practica al Scolii SetSail. A traversat in iarna 2018-2019 Oceanul Atlantic in solitar cu ambarcatiunea scoala Aiax.