SSYT 2022

In cadrul conceptului "Ultimate Yachting Experience" sunt oferite locuri in echipaje de regatte pentru navigatorii ce doresc sa concureze in 8 competitii nautice din sezonul de regatte.
 
Asteptam orice pasionat de navigatie, indiferent de scoala de yachting urmata sau daca detine sau nu carnet.

SET SAIL YACHTING TEAMS:
 
Una din intrebarile cele mai frecvente din partea cursantilor SetSail este cand pot participa la o competitie de yachting, ca echipaj de regatta.
 
Raspunsul proiectul Set Sail Yachting Teams – echipele SetSail pentru regattele din sezonul competitional 2022. Conceptul este simplu te inscrii intr-un echipaj pe o ambarctiune si participi la toate regattele anuntate din sezon, in numar de 8.
 
Eveniment ONLINE - inscrieri echipe REGATTE 2022, tot sezonul / 8 regatte:
 

 

Echipele sunt formate din cursanti SetSail, neprofesionisti. Provocarea este ca intr-un timp relativ scurt, echipele sa studieze, sa se antreneze, sa se sudeze si sa fie capabile de performanta in yachting.
 
Suntem convinsi ca la sfarsitul sezonului, oricare membru al echipelor SetSail ce a participat la regattele din sezonul competitional, va depasi cu mult competentele unui skipper de croaziera, unul din principalele obiective ale programului. Mizam pe faptul ca procesul de invatare se accelereaza exponential intr-un mediu competitiv, cu evolutii pozitive.
 
Programul este disponibil pentru orice pasionat de navigatie, indiferent de scoala de yachting urmata sau daca detine sau nu carnet.
 
16 zile de competitie, 8 petreceri, 7 festivitati de premiere, 8 weekenduri de neuitat, antrenamente teoretice si practice.*
 
Cost: 1000 eur/pers*
 
*1100 eur/pers pentru Santa Lucia - Dufour412 ambarcatiune an 2021
 
Inscrieri prin email la office@setsail.ro
 
Va asteptam la bord!