Expeditie scoala yachting - Cyclades XXIV

Fiecare velier 45+ feet - 8 persoane + 1 instructor = 1 saptamana de navigatie intensiva pentru absolventii SetSail.


DESCRIERE
 

SetSail propune absolventilor sai o memorabila expeditie scoala in insulele grecesti in care isi vor exersa calitatile de skipper si vor avea experienta unei saptamani de charter, atat cu distractie cat si responsabilitati.

Pe rand, fiecare dintre membrii echipajului va indeplini rolul de skipper si isi va conduce echipajul in respectiva etapa a calatoriei.  

Pe fiecare din ambarcatiuni va fi si un instructor SetSail care va avea rol de consultant si supraveghetor. Sarcinile de la bordul ambarcatiunii vor fi rezolvate de catre echipaj.   

Scopul acestei expeditii este ca in urmatorul sezon, cursantii sa-si organizeze alaturi de familie si prieteni propria vacanta de sailing in Grecia. 

La expeditia scoala poate participa orice doritor. Nu este necesar sa fi obtinut carnetul de skipper sau sa fi fost cursant SetSail. Varsta minima de participare este 6 ani. Copiii 6-16 ani beneficiaza de 50% din pret. Singura regula pentru insotitori: sa inteleaga si sa accepte ca aceasta este o expeditie scoala exata in principal pe sailing si exersari de manevre specifice si mai putin pe vizitarea de insule. Insotitorii pot participa dupa dorinta la manevrele velierelor. 

Particularitati COVID19:

- transformarea sumelor achitate in voucher fara data de expirare valabil la oricare din expeditiile din Grecia SetSail pentru una dintre cele 2 situatii:

                1. Existenta unui test Covid19 POZITIV care duce la imposibilitatea participarii persoanei in cauza si persoanei apropiate (in cazul inscrierii in grup)

                2. Introducerea unei conditii de carantinare la sosirea in Grecia sau la intoarcerea in Romaniei, fapt ce ar duce la anularea expeditiei din conditii obiective

                         Atentie! Neobtinerea in timp util a testului Covid19 necesar intrarii in Grecia nu justifica transformarea sumelor voucher, ele pierzandu-se. 

Pretul este 1.450 RON + 450 eur costuri directe in marina - FARA BILET DE AVION si include: inchiriere ambarcatiune, instructor, asternuturi si prosoape, 4 evenimente sociale: Cina la Mike in insula Poros - meniu de mancare, Bucket Aperol Spritz drinks la Hydra Sunset, Meniu food Lambchops Breakfast, Meniu food Homecoming Dinner Atena 

Biletul de avion se va achizitiona separat. Avem o colaborare foarte buna cu agentia TravelArt - 0727.794.405 / office@travelart.ro pentru achizitonarea biletelor de avion la tarif de grup sau individual.

NIVEL:
Incepator
 

REDUCERE EXTREME EARLY BOOKING:

- Cum? Ai tocmai ai participat la o expeditie Cyclades si in urmatoarea saptamana te-ai si inscris ca si cursant la urmatoarea? Pai o asemenea "extreme early booking" merita recompensata! Vom acorda o reducere de 150 eur (!) calculata la 5 ron/eur, astfel incat din pretul de 1450 ron vei achita doar 700 ron la inscriere.

  

REDUCERE FRESHMAN:

- Absolut toti cursantii SetSail au posibilitatea sa se inscrie pe perioada cursurilor + 1 saptamna cu un discount de 100 eur. In loc de 1450 ron vor achita 950 la inscriere. Determinarea de a te inscrie de pe bancile scolii la o expeditie in insulele grecesti trebuie apreciata! Persoanele insotitoare beneficiaza de aceleasi conditii. 

 

 
FORMULAR DE INSCRIERE:
https://forms.gle/KSuxLfiYLTuCvFUJ6
 
 
LOCURI DISPONIBILE:
Da
 
 

JURNALE DE BORD: 

CYCLADES I:

https://www.setsail.ro/onboard/expeditia-cyclades-i-jurnal-de-bord-partea-1-2-13

CYCLADES III:

https://www.setsail.ro/onboard/expeditia-cyclades-iii-jurnal-de-bord-4

CYCLADES XVI:

https://www.setsail.ro/onboard/expeditia-cyclades-xvi-o-noapte-furtunoasa-varianta-pe-velier-in-marea-egee-15

 

VIDEO:

O filmare superba, un adevarat jurnal video al Cyclades 17 realizata de skipperul instructor Vlad Balan

https://www.youtube.com/watch?v=1Q4r4c3DfqI&feature=youtu.be

De asemenea un filmulet al unei expeditii in Cyclades (nu suntem noi, dar tipii au avut drone zburatoare si a iesit super):

http://www.youtube. com/watch?v=D9LZo8G00Q0

 

FOTO:

Cyclades 18:

https://photos.app.goo.gl/xWTUNEPo15ozcYS96

Povestea Cyclades 17 apare la hashtagul #cyclades17 pe Facebook:
 
https://www.facebook.com/hashtag/cyclades17?source=feed_text
 
Cyclades 16:
 
https://photos.google.com/share/AF1QipPko4tWvrkCE-okmZ5gpdd_2WjR06Yot4-S5xsRDpZ5GL0FwCFe9piJngrScyaezA?key=cGJvQVktMXFURXMwUEVGdnFOMFBPbHFnZFZaWnBn

 

Cyclades 15:
 
https://goo.gl/photos/z4YR7dTJHANMYjcAA - ziua 1/2
 
https://goo.gl/photos/RP6QJtELaB2VMxW39 - ziua 3/4
 
https://goo.gl/photos/Xu17Qn3c1DdQYB828 -  ziua 5/6
 
 
 
 
Pe langa sailing si ape bleumarin, vom face cunostiinta si cu BUCATARIA GRECEASCA. Un preview aici:
 
https://www.setsail.ro/onboard/food-in-greece-cyclades-saronics-9