Expeditia scoala Cyclades XXIV

Expeditia scoala traditionala SetSail "Cyclades" reprezinta primul pas pentru acomodarea cu navigatia de charter.

Organizata primavara si toamna, la inceputul si sfarsitul sezonului, expeditia a depasit 10 ani de organizare și a ajuns la editia XXIII!


DESCRIERE
 

SetSail propune absolventilor sai o memorabila expeditie scoala in insulele grecesti in care isi vor exersa calitatile de skipper si vor avea experienta unei saptamani de charter, atat cu distractie cat si responsabilitati.

Pe rand, fiecare dintre membrii echipajului va indeplini rolul de skipper si isi va conduce echipajul in respectiva etapa a calatoriei.  

Pe fiecare din ambarcatiuni va fi si un instructor SetSail care va avea rol de consultant si supraveghetor. Sarcinile de la bordul ambarcatiunii vor fi rezolvate de catre echipaj.   

Scopul acestei expeditii este ca in urmatorul sezon, cursantii sa-si organizeze alaturi de familie si prieteni propria vacanta de sailing in Grecia. 

La expeditia scoala poate participa orice doritor. Nu este necesar sa fi obtinut carnetul de skipper sau sa fi fost cursant SetSail. Varsta minima de participare este 6 ani. Copiii 6-16 ani beneficiaza de 50% din pret. Singura regula pentru insotitori: sa inteleaga si sa accepte ca aceasta este o expeditie scoala exata in principal pe sailing si exersari de manevre specifice si mai putin pe vizitarea de insule. Insotitorii pot participa dupa dorinta la manevrele velierelor. 

Particularitati COVID19:

- transformarea sumelor achitate in voucher fara data de expirare valabil la oricare din expeditiile din Grecia SetSail pentru una dintre cele 2 situatii:

                1. Existenta unui test Covid19 POZITIV care duce la imposibilitatea participarii persoanei in cauza si persoanei apropiate (in cazul inscrierii in grup)

                2. Introducerea unei conditii de carantinare la sosirea in Grecia sau la intoarcerea in Romaniei, fapt ce ar duce la anularea expeditiei din conditii obiective

                         Atentie! Neobtinerea in timp util a testului Covid19 necesar intrarii in Grecia nu justifica transformarea sumelor voucher, ele pierzandu-se. 

Pretul este 1.450 RON + 450 eur costuri directe in marina - FARA BILET DE AVION si include: inchiriere ambarcatiune, instructor, asternuturi si prosoape, 4 evenimente sociale: Cina la Mike in insula Poros - meniu de mancare, Bucket Aperol Spritz drinks la Hydra Sunset, Meniu food Lambchops Breakfast, Meniu food Homecoming Dinner Atena 

Biletul de avion se va achizitiona separat. Avem o colaborare foarte buna cu agentia TravelArt - 0727.794.405 / office@travelart.ro pentru achizitonarea biletelor de avion la tarif de grup sau individual.

NIVEL:
Incepator
 

REDUCERE EXTREME EARLY BOOKING:

- Cum? Ai tocmai ai participat la o expeditie Cyclades si in urmatoarea saptamana te-ai si inscris ca si cursant la urmatoarea? Pai o asemenea "extreme early booking" merita recompensata! Vom acorda o reducere de 150 eur (!) calculata la 5 ron/eur, astfel incat din pretul de 1450 ron vei achita doar 700 ron la inscriere.

  

REDUCERE FRESHMAN:

 

- Absolut toti cursantii SetSail au posibilitatea sa se inscrie pe perioada cursurilor + 1 saptamna cu un discount de 100 eur. In loc de 1450 ron vor achita 950 la inscriere. Determinarea de a te inscrie de pe bancile scolii la o expeditie in insulele grecesti trebuie apreciata! Persoanele insotitoare beneficiaza de aceleasi conditii. 

 
 
FORMULAR DE INSCRIERE:
https://forms.gle/KSuxLfiYLTuCvFUJ6
 
 
LOCURI DISPONIBILE:
Da
 
 
 
                                    BARCI PRIETENE:

ATENTIE: INFORMATIA NU ESTE CONSIDERATA OFERTA FERMA. INTREBATI PENTRU PRETURI. 

Vor fi disponibile si barci prietene pentru echipaje fara instructor - pretul incercam sa il oferim in urmatorul nivel de preturi:

- 1500 euro barca cu 3 cabine duble (6+1 pers) ex Oceanis 41.1

- 2050 eur barca cu 4 cabine duble (8+1) pers ex. Bavaria 46

- 2500 eur catamaran mic cu 4 cabine duble (8+1) pers ex. Bali 4.0

- 3500 eur catamaran mare - ex. Lagoon 450

- alte ambarcatiuni - ask for price

 

Cheltuieli suplimentare ambarcatiune:

- curatenia in marina 200 (monohull) -250 (catamaran) eur.

- asigurarea garantiei de 2500 eur cu un cost de 300 euro (cost). Asigurarea garantiei NU acopera toaletele blocate (~ 150 eur/toaleta)

 
BRATARI / STEAG / STATIE / TABLETA
Se va furniza pe fiecare ambarcatiune prietena bratari pentru toti membrii de echipaj + un steag Romania mare pe care il pastreaza echipajul la final. 
Statia radio se furnizeaza gratuit dar in cazul pierderii se achita o taxa de 200 eur.
 
 
 
                               VETERANI CYCLADES:

Ai fost deja in Cyclades o data sau de doua ori cu un instructor SetSail. Este timpul sa faci urmatorul pas. Sa te descurci pe o ambarcatiune prin propriile puteri. Dar nu ai găsit echipaj pentru o barcă prietena.

Nici o problemă. De la editia XXI am lansat cu un succes remarcabil programul de "Veterani Cyclades" ce formează ambarcațiuni conduse in comun pe ruta expediției Cyclades.

Iti poti rezerva un loc în cabina sau chiar o cabina întreagă. Colegii sigur sunt la fel de drăguți și pasionați ca si tine de navigație.

Costul este de doar 500 ron + 300 eur costuri directe in marina si include - ambarcatiunea de 4 cabine duble, curatenia, Sunset SetSail Aperol Bucket in Hydra si Homecoming Dinner in Atena. 

Inscrieri aici, cu optiunea "veteran": https://forms.gle/xNyhQgtG34kDY35K9

Cu un supliment de 200 eur poti avea o intreaga cabine dubla doar pentru tine.

Vei fi parte din flota noastra si suntem convinsi ca va veti descurca de minune, cu maxim de distractie si maxim de experienta practica.

Ne dorim ca pentru veteranii Cyclades expeditia sa fie o ocazie minunata in fiecare an sa deschida si sa inchida sezonul de sailing. 

BRATARI / STEAG / STATIE / TABLETA
Se va furniza pe fiecare ambarcatiune prietena bratari pentru toti membrii de echipaj + un steag Romania mare pe care il pastreaza echipajul la final. 

 

Statia radio se furnizeaza gratuit dar in cazul pierderii se achita o taxa de 200 eur.

VEZI AICI PROGRAMUL EXPEDITIEI CYCLADES

Citeste mai mult ...

Diferite tipuri de manevre ce vor fi experimentate de participanti in cadrul expeditiei Cyclades.

Citeste mai mult ...

Zboruri recomandate. Transport aeroport - marina.

Citeste mai mult ...

Life abord the yacht for a week.

Citeste mai mult ...

Imbinam studiul navigatiei cu distractia.

Citeste mai mult ...

Echipament recomandat pentru expeditia Cyclades.

Citeste mai mult ...

Intrebari frecvente ale participantilor la expeditia Cyclades.

Citeste mai mult ...

Jurnale de bord ale expeditiilor trecute.

Citeste mai mult ...

Programul pentru Veteranii Cyclades. 

Citeste mai mult ...

Participare barci prietene in expeditiile SetSail.

Citeste mai mult ...

Feedback-ul participantilor la Expeditiile Scoala Cyclades.

Citeste mai mult ...

Modalitatea de înscriere si plăți.

Citeste mai mult ...