Expeditia scoala Cyclades XXIX

Expeditia scoala traditionala SetSail "Cyclades" reprezinta primul pas pentru acomodarea cu navigatia de charter.

Organizata primavara si toamna, la inceputul si sfarsitul sezonului, expeditia a depasit 10 ani de organizare!


DESCRIERE
 

SetSail propune absolventilor sai o memorabila expeditie scoala in insulele grecesti in care isi vor exersa calitatile de skipper si vor avea experienta unei saptamani de charter, atat cu distractie cat si responsabilitati.

Pe rand, fiecare dintre membrii echipajului va indeplini rolul de skipper si isi va conduce echipajul in respectiva etapa a calatoriei.  

Pe fiecare din ambarcatiuni va fi si un instructor SetSail care va avea rol de consultant si supraveghetor. Sarcinile de la bordul ambarcatiunii vor fi rezolvate de catre echipaj.   

Scopul acestei expeditii este ca in urmatorul sezon, cursantii sa-si organizeze alaturi de familie si prieteni propria vacanta de sailing in Grecia. 

La expeditia scoala poate participa orice doritor. Nu este necesar sa fi obtinut carnetul de skipper sau sa fi fost cursant SetSail. Varsta minima de participare este 6 ani. Copiii 6-16 ani beneficiaza de 50% din pret. Singura regula pentru insotitori: sa inteleaga si sa accepte ca aceasta este o expeditie scoala axata in principal pe sailing si exersari de manevre specifice si mai putin pe vizitarea de insule. Insotitorii pot participa dupa dorinta la manevrele velierelor. 

Pretul este 1.450 RON + 550 eur costuri directe in marina - FARA BILET DE AVION si include: inchiriere ambarcatiune, instructor, asternuturi si prosoape, 3 evenimente sociale: Cina la Mike in insula Poros - meniu de mancare, Bucket Aperol Spritz drinks la Hydra Sunset,  Meniu food Homecoming Dinner Atena 

Biletul de avion se va achizitiona separat. Avem o colaborare foarte buna cu agentia TravelArt - 0727.794.405 / office@travelart.ro pentru achizitionarea biletelor de avion la tarif de grup sau individual.

 

REDUCERE FRESHMAN:
- Absolut toti cursantii SetSail au posibilitatea sa se inscrie pe perioada cursurilor + 1 saptamana cu un discount de 120 eur. In loc de 1450 ron vor achita 850 la inscriere. Determinarea de a te inscrie de pe bancile scolii la o expeditie in insulele grecesti trebuie apreciata! Persoanele insotitoare beneficiaza de aceleasi conditii. 

REDUCERE CYCLADES SURVIVOR:
- Daca ai participat la un Cyclades si doresti sa repeti experienta, pasiunea se rasplateste. Discountul pentru participare repetata este de 140 eur. In loc de 1450 ron vei achita 750 la inscriere.  

REDUCERE EARLY-BOOKING:
- Inscrierea cu 2 luni (60 zile) inaintea inceperii expeditiei se considera early-booking si se acorda un discount de 100 eur. In loc de 1450 ron vor achita 950 la inscriere

* Discounturile nu se cumuleaza, se aplica cel mai consistent.  


FORMULAR DE INSCRIERE:
https://forms.gle/QhxCsaC38HnYNoFq6

 

MODURI DE PARTICIPARE:
 

CURSANT SETSAIL - clasic, pentru primul nivel de experienta, training pe monohull de 46+ ft

BARCA PRIETENA - iti formezi un echipaj si conduci propria ambarcatiune in cadrul flotei SetSail. Monohull sau catamaran. Cu sau fara skipper SetSail la bord. 

CATAMARAN TRAINING - nivelul urmator de velier - catamaranul. Tips&tricks, curba de invatare accelerata. Recomandam participarea prealabila la monohull training

 

FORMULAR DE INSCRIERE:
https://forms.gle/QhxCsaC38HnYNoFq6

VEZI AICI PROGRAMUL EXPEDITIEI CYCLADES

Citeste mai mult ...

Diferite tipuri de manevre ce vor fi experimentate de participanti in cadrul expeditiei Cyclades.

Citeste mai mult ...

Zboruri recomandate. Transport aeroport - marina.

Citeste mai mult ...

Life abord the yacht for a week.

Citeste mai mult ...

Imbinam studiul navigatiei cu distractia.

Citeste mai mult ...

Echipament recomandat pentru expeditia Cyclades.

Citeste mai mult ...

Intrebari frecvente ale participantilor la expeditia Cyclades.

Citeste mai mult ...

Jurnale de bord ale expeditiilor trecute.

Citeste mai mult ...

Feedback-ul participantilor la Expeditiile Scoala Cyclades.

Citeste mai mult ...

Participare barci prietene in expeditiile SetSail.

Citeste mai mult ...

Participare Veterani Cyclades

Citeste mai mult ...

Modalitatea de înscriere si plăți.

Citeste mai mult ...