?>
?>
?>
?>
?>
?>

Contact

0727.387.245

Calendar Cursuri


Oferte speciale

SALVEAZA 10% DIN TAXA DE CURS GRUPURILE FORMATE DIN DOUA SAU MAI MULTE PERSOANE.


TESTARE ONLINE

Testeaza-ti cunostintele online si afla cat de tare esti! >>

mai mult

Intrebari frecvente

mai mult

Termeni si Conditii


Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal         

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC SET SAIL ADVERTISING SRL, prin administratorul legal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este inscrierea la cursurile scolii de navigatie, evidenta cursantilor si intocmirea diplomelor autorizate de autoritatile romane.
Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru intocmirea documentatiei de scolarizare si eliberare a diplomelor in cazul absolvirii cursurilor, precum si instiintarilor dvs. ulterioare. Refuzul dvs. determină imposibilitatea inscrierii la cursurile sau activitatile organizate de societatea noastre, precum si stergerea din evidentele noastre a tuturor datelor dumneavoastra personale. 
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatea Navala Romana, Autoritatea Nationala pentru Administrarea si Reglementarea in Comunicatii, Capitaniile zonale si alte autoritati la cerere oficiala si legala.
Prin utilizarea site-ului, formularelor de contact, inscrierea la newslettere sau adresele de email, ne indicati ca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC SET SAIL ADVERTISING SRL. Daca nu doriti sa primiti aceste informatii, va rugam sa ne comunicati acest lucru in mod expres.
SET SAIL ADVERTISING SRL respecta dispozitiile art. 12 alin (1) din Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la email office@setsail.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 
In conformitate cu adresa Autorității Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr.  0014416 din 27.07.2010, va informam ca SetSail Advertising SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 27858.
 
Cadrul si conditiile de utilizare                                                        

Acest site a fost dezvoltat de SETSAIL pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului SETSAIL este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.
Acest site este detinut si intretinut de catre SETSAIL. in lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin SETSAIL.

SETSAIL isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea SETSAIL. 

Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea SETSAIL, pot fi utilizate de catre SETSAIL in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre SETSAIL la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

Nu constituie oferte                                                                         

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja in orice alta tranzactie, sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul juridic sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate sau planificare financiara, este important sa contactati un consultant care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

Nici o responsabilitate                                                                     

In nici o imprejurare, SETSAIL nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, nici SETSAIL nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. 

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar SETSAIL nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Aspecte juridice                                                                                
Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
SETSAIL se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare

Link-uri catre alte site-uri                                                               

SETSAIL nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site.

SETSAIL nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Lipsa de garantie                                                                              

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. SETSAIL nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate. 
SETSAIL si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

 

5 ECHIPE SETSAIL in sezonul de regatte 2014

CLASAMENT 2013:

1/
ESPERANTA
5p
2/
SANTA MARIA
3p
3/
SANTA CLARA
1p
mai mult

Video


Opinii cursanti

mai mult
News / Presa / Galerie foto / Intrebari frecvente / Dictionar / Opinii cursanti / Parteneri / Link-uri utile / Contact
Copyright © 2012, SetSail. All rights reserved. | Termeni si Conditii