?>
?>
?>
?>
?>
?>

Contact

0727.387.245

Calendar Cursuri


Oferte speciale

SALVEAZA 10% DIN TAXA DE CURS GRUPURILE FORMATE DIN 3 SAU MAI MULTE PERSOANE.


TESTARE ONLINE

Testeaza-ti cunostintele online si afla cat de tare esti! >>

mai mult

Intrebari frecvente

mai mult

Presa

ELLE: ELLEfenomen Sorin Drugan

La peste 50 de ani, inca viseaza ca un copil la o expeditie fantastica numita Circumterra, in care sa faca ocolul pamantului pe apa, de unul singur, fara escala.

detalii
ELLE: ELLEstyle - Topul verii 2012

 

Ai cel putin 25 de motive sa faci din fiecare zi a verii una de VACANTA. Mergi la filme, danseaza la concerte, dar nu uita sa te RELAXEZI... Si in a 19-zi...

detalii
The One: Yachting in familie

A facut inot de performanta, a fost model de top si apoi a lucrat in publicitate. Dar atractia yachting-ului  a fost mai puternica, Corina Drugan participa la toate regatele si conduce o scoala de navigatie.

detalii
Money Magazine: Visul de panza al lui Sorin Drugan

A facut planul in 2005: voia sa fie primul roman ce inconjoara lumea intr-un velier, fara a se opri in porturi. Dupa mai multe poticneli are, in sfarsit, o certitudine - in toamna va aduce din America vasul cu care va porni la drum.

detalii
Adevarul: Yahtingul, relaxare şi adrenalină

La bordul unei ambarcaţiuni cu pânze poţi să evadezi din cotidian, dar trebuie să ştii să te împrieteneşti cu vântul şi cu marea. Odată ce ieşi cu barca în larg te expui unui mare „risc“: să fii atins de virusul navigaţiei pe viaţă. Chiar este...

detalii
Forbes: Yachtman de profesie, avocat sau arhitect în timpul liber

În urmă cu câțiva ani, marea era doar o paranteză în carierele lor de avocați și arhitecți. După tsunami-ul crizei, nordul de pe busolă indică mai mult ca oricând înspre hobby.

detalii
Forbes: Topul celor cinci prejudecăţi despre yachting

Partea frumoasă în yachting este că poţi să trăieşti toate aceste senzaţii şi fără un certificat de proprietate în buzunar. Ba chiar, surprinzător, ai şanse mai mari să o faci fără o ambarcațiune proprietate personală. 

detalii
Yacht Expert: Echipa SetSail, sase premii obtinute la doua campionate

Echipa școlii de navigație SetSail a participat anul acesta pentru prima oară la BMW Offshore Yachting Championship 2011 și la Campionatul Național de Yachting Offshore.

detalii
NautiQ: Scolile de yachting se extind si in Romania

Ce face pasiunea pentru yachting iarna? Se dezvoltă! Temperaturile scăzute şi valurile mari nu prea lasă loc avântului pe mare, dar cei care vor să se iniţieze în acest sport pot urma fără probleme în această perioadă cursurile teoretice de...

detalii
Campionii Romaniei: Sorin Drugan, campion la navigatie

Sorin Drugan (54 de ani) este un navigator cu vechi state de servicii, avand numeroase croaziere si expeditii la activ. Este primul roman care va face inconjurul lumii pe apa, solitar, fara escala, pe un traseu omologat.

detalii

EXPEDITII SCOALA

mai mult

Video


Opinii cursanti

mai mult
News / Presa / Galerie foto / Intrebari frecvente / Dictionar / Opinii cursanti / Parteneri / Link-uri utile / Contact
Copyright © 2012, SetSail. All rights reserved. | Termeni si Conditii