PRACTICA SetSail / 48 de ore pe marea neagra


Scoala de navigatie SetSail pune experienta practica pe primul loc: doua sesiuni de practica - un antrenament intensiv de 2 zile la Limanu pentru acostari/plecari de la cheu, manevra de om la apa, cu diferite ambarcatiuni si o sesiune de 24 de ore pe Marea Neagra, navigatie de zi si de noapte. In aceasta adevarata expeditie se fac carturi, se doarme, se mananca la bordul yachtului.

Suntem singura scoala de navigatie care face practica pe Marea Neagra si pe timpul noptii. Astfel cursantul ajunge sa traiasca o experienta completa a unei expeditii nautice advarate.

Sorin Drugan, instructorul de practica este unul dintre navigatorii cei mai experimentati din Romania, cu peste 25 de ani de navigatie pe mari si oceane.

Scoala de yachting SetSail detine propria flota de ambarcatiuni intre 6 si 12 metri: yachturi cu traditie, veliere moderne de croaziera si de competitie si ambarcatiuni cu motor. Vezi aici flota SetSail: http://www.setsail.ro/fleets

8 cursanti + instructorul urca la bordul ambarcatiunii si pornesc in expeditia nautica.

Pentru a familariza cursantul cu navigatia adevarata, practica se desfasoara urmand pasii necesari unei expeditii nautice reale.  

> Iata opiniile unor cursanti SetSail despre expeditiile de practica:

"A fost bestial in expeditie. Am invatat multe si ne-am distrat. Am avut de toate , soare , mare de forta 3 ..... super! Skipperul Sorin Drugan ne-a dat multa incredere si doar ne-a asistat discret. Bravo SetSail si multumesc!" Sorin.V

"Am o nouă pasiune.... iubesc yachtingul ! La Setsail am nimerit in cel mai bun loc. Experienţă, plăcere dar mai mult decât orice, PASIUNE.Nu mi-am imaginat ca odată terminat acest curs să simt permanent nevoia de a mă reîntoarce cât mai curând pe mare." Valentin C.

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CURSURI TEORETICE SetSail


> Cursurile teoretice se desfasoara in Bucuresti, la The Ark, Bld. Uranus nr.150 (zona Marriott)

> Programul cursurilor este special creat pentru oameni activi. Cursurile se desfasoara timp de 4 saptamani, de luni pana joi, de la 18.00 la 21.00 si cuprind atat materia de examen, cat si multe alte informatii vitale necesare navigatiei in siguranta.

 


 

DUPA SCOALA 

> Suntem singura scoala de yacting din Romania care ofera absolventilor sai continuitate. Organizam in fiecare primavara si toamna expeditii scoala in Grecia pentru cei pasioanti de croaziera.

> Absolventii pasionati de competitie au posibilitatea sa se participe la regatele din yachtingul romanesc in echipele SetSail Yachting Teams. Avem peste 100 de absolventi SetSail participanti la regate in sezonul 2015.

> La intrebarea "Ce inseamna SetSail Yachting Teams pentru tine?" participantii din sezonul competitional 2012 ne-au raspuns:

"In primul rand prieteni noi de calitate ... oameni care vin din domenii de activitate foarte diverse, varste diferite, dar care s-au reunit intr-o singura pasiune: yachting-ul sub umbrela SetSail. In al doilea rand... inseama spirit de ECHIPA... cu tot ce inseamna ea (toleranta, comunicare, ajutor, suport... etc)"

"Provocare. Oameni care au aceeasi pasiune/aceleasi pasiuni - iubesc marea, soarele si yachtingul. O oportunitate de a ramane conectat si de a discuta cu cei interesati de ceea ce imi place mie - yachtingul."
 
"SetSail YT" a reprezentat cea mai buna solutie pentru a accede intr-o casta oarecum inchisa - cea a racingului - regatte - oameni de calitate cu aceleasi hobby -uri."