?>
?>
?>
?>
?>
?>

Contact

0727.387.245

Calendar Cursuri


Oferte speciale

SALVEAZA 10% DIN TAXA DE CURS GRUPURILE FORMATE DIN 3 SAU MAI MULTE PERSOANE.


TESTARE ONLINE

Testeaza-ti cunostintele online si afla cat de tare esti! >>

mai mult

Intrebari frecvente

mai mult

SetSail / Scoala de Yachting


Fie ca abia ai luat contact cu lumea navigatiei sau ca deja esti familiar cu aceasta, Scoala de navigatie SetSail te invata cum sa iti dezvolti abilitatile si increderea pana la un nivel la care vei putea sa iti implinesti aspiratiile "marine".

Daca esti absolut novice in lumea nautica, daca deja cunosti teoria de acasa sau daca ai experienta pe mare, cu noi vei putea  sa iti pui in practica cunostintele si sa stapanesti arta navigatiei pentru a deveni un Skipper de incredere.

Instructorii cu multa experienta in domeniul predat, dar si yachtmeni pasionati (adevrati lupi de mare), transforma orele de curs in experiente captivante si de neuitat. 


Pentru a fi la curent cu activitatile scolii de yacthing SetSail NauticSchool te poti abona la newsletter-ul de mai sus. Ne propunem sa te informam in legatura cu urmatoarele:

> Evenimente sportive din lumea yachtingului romanesc.

> Noi sesiuni de cursuri ale scolii de yachting SetSail

> Serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de SetSail NauticSchool: chartere, workshop-uri intensive de manuirea a ambarcatiunilor, cursuri pentru noi certificari.

> Targuri si showroom-uri nautice

> Echipamente de yachting

Desi acest site contine o multime de informatii despre "Cine suntem?" si "Ce facem?", nu ezita sa ne contactezi pentru orice alte detalii.

De ce SetSail?


> Este cea mai bine cotata scoala de navigatie din Romania, avand cel mai mare numar de absolventi si cea mai mare si moderna flota de veliere din Romania

> Cursurile teoretice se desfasoara in Bucuresti, str. Uranus nr.150, cladirea      The Ark.

> Programul cursurilor este special creat pentru oameni activi. Cursurile se desfasoara timp de 4 saptamani, de luni pana joi, de la 18.00 la 21.00 si cuprind atat materia de examen, cat si multe alte informatii vitale necesare navigatiei in siguranta.

> Scoala de navigatie SetSail pune experienta practica pe primul loc: doua sesiuni de practica pe Marea Neagra: o sesiune offshore de 24 de ore, zi si noapte, o adevarata expeditie nautica. Se fac carturi, se doarme, se mananca la bordul yachtului. O sesiune inshore, de 2 zile, manevre de acostare si plecare de la cheu cu ambarcatiunile, manevra de om la apa etc. 

> Suntem singura scoala de navigatie care face practica si pe timpul noptii. Astfel cursantul ajunge sa traiasca o experienta completa a unei expeditii nautice adevarate.

> Sorin Drugan, instructorul de practica este unul dintre navigatorii cei mai experimentati din Romania, cu peste 20 de ani de navigatie pe mari si oceane.

> Scoala de yachting SetSail detine propria flota de ambarcatiuni: yachturi cu traditie, veliere moderne de croaziera si de competitie si ambarcatiuni cu motor.

> Suntem singura scoala de yachting din Romania care ofera absolventilor sai continuitate atat in navigatia de croaziere, cat si in cea de competitie. Organizam in fiecare primavara si toamna expeditii scoala in Grecia pentru cei pasioanti de croaziera.

> Absolventii pasionati de competitie au posibilitatea sa se participe la regatele din yachtingul romanesc in echipele SetSail Yachting Teams. 


 

EXPEDITII SCOALA

mai mult

Video


Opinii cursanti

mai mult
News / Presa / Galerie foto / Intrebari frecvente / Dictionar / Opinii cursanti / Parteneri / Link-uri utile / Contact
Copyright © 2012, SetSail. All rights reserved. | Termeni si Conditii