?>
?>
?>
?>
?>
?>

Contact

0727.387.245

Calendar Cursuri


Oferte speciale

SALVEAZA 10% DIN TAXA DE CURS GRUPURILE FORMATE DIN 3 SAU MAI MULTE PERSOANE.


TESTARE ONLINE

Testeaza-ti cunostintele online si afla cat de tare esti! >>

mai mult

Intrebari frecvente

mai mult

News << toate stirile

Sailing la Marea Neagră 99 ron/pers 1 mai - 1 oct 2018

PREMIERĂ ABSOLUTĂ: 99 RON/PERS Ieșire cu velierul o jumătate de zi pe mare. Luni - Vineri, orar plecări zilnice 10.00 și 17.00


PREMIERĂ ABSOLUTĂ: 99 RON/PERS

Ieșire cu velierul o jumătate de zi pe mare.

Luni - Vineri, orar plecări zilnice 10.00 și 17.00

Pasiune: un program inspirat din pasiunea voastră pentru navigația cu vele. Am primit numeroase întrebări: Când mai ieșim pe mare? Ce trebuie sa fac să închiriez un velier? Cu cine vorbesc? Dar il voi conduce eu? Pot sta eu la timonă? Acum e un răspuns simplu. Da. In fiecare zi a săptămânii de luni pana vineri. Plecări de zi si de seară. 99 ron/pers.

Libertate: un produs fără constrângeri. Fără număr minim de persoane. Fără costuri ascunse. Fără garanție și fără plată carburant. Fără telefoane de rezervare si fără obligația confirmarilor. Se pleacă si cu 1 (una) persoane. O singură condiție: să fii prezent pe ponton cu minim 1 minut înainte de ora de plecare.

Predictibilitate: vei ieși cu velierul. Îți garantam asta. Daca de luni pana vineri inainte de 10.00 sau înainte de 17.00 esti pe ponton, vei ieși la timona velierului. Sigur vom avea barcă liberă. Sigur vom avea instructor liber sa iasă cu tine. Chiar si dacă ești singur sau intr-un grup de 10. Te poti trezi la 9 dimineața in Vamă si la 9.45 sa ajungi pe ponton, gata de plecare. Cât iti bei cafeaua ridicăm ancora...pardon dăm mola la mooring.

Experiență: acumulezi mile marine sub chilă. Vânt mai slab sau mai puternic, soare sau nori, poate ploaie sau valuri maricele. Daca vântul nu depășește 20 kn ieșim in larg. Vei avea o zi la mare altfel. Iar priceperea ta ca skipper se dezvoltă considerabil. Curând vei ieși doar cu prietenii sau familia pe Marea Neagră sau in Grecia fără emoții.

Friends & Fun: "soția mea vrea sa vadă si ea cum e cu barca", "am niște prieteni care sunt curiosi", "vor niste amici sa urmeze cursul dar nu au iesit niciodata in larg". Păi..hai! E simplu acum. Inainte de 10.00 sau inainte de 17.00 sa fiti pe ponton. In Limanu sau in Mangalia. Atât de simplu. Și...Toate Pânzele Sus!

Vă așteptăm la bord!

Echipa SetSail

EXPEDITII SCOALA

mai mult

Video


Opinii cursanti

mai mult
News / Presa / Galerie foto / Intrebari frecvente / Dictionar / Opinii cursanti / Parteneri / Link-uri utile / Contact
Copyright © 2012, SetSail. All rights reserved. | Termeni si Conditii